boomhuis

BOOMHUIS

Freelance Art & Design Studio.

Interaction design/Visual design/Interactieve concepten/Userflows/Wireframes/Websites/ Webdesign/Ontwerp/Ontwikkeling/Illustraties/ Vector illustraties/Fotografie/Fotobewerking/ Presentaties/Logo's/Huisstijlen.

RICKEY BRUGMAN

Vormgever/Interactive designer/Visual designer/Programmeur.
Altijd op zoek naar de combinatie van nieuwe technieken en creatieve concepten. Volledig traject van idee tot applicatie. 13 jaren ervaring in digital space. Opgeleid en afgestudeerd in1992 aan de Koninklijke Academie voor Kunst en Vormgeving in 's-Hertogenbosch (HBO). Verruiming van creatieve, strategische en technische vaardigheden met cursussen en workshops.In 1996 een aantal jaren na mijn afstuderen, begon ik mij te verdiepen in de digitale wereld van het (grafisch) ontwerpen en heb dit breed ontwikkeld d.w.z. in verschillende uitingsvormen.


Ik ontwikkelde mijzelf ook in het brandpunt van andere digitale expertisegebieden zoals Interaction Design dat gericht is op vormgeving voor interactieve digitale media. Dit was een verbreding en verdieping van mijn passie als designer. Het leerde mij als ontwerper kritisch na te denken over menselijke interactie en de rol hiervan in onze maatschappij.In 1998 werkte ik een aantal jaren als art director in Studio Ono. Daar verwierf ik kennis en vaardigheden van het hele ontwerptraject, van onderzoek en concept tot realisatie en presentatie. Maar zeker zo belangrijk was ook de ervaring om met anderen te werken. Het belang van een goede communicatie met /en respect voor alle belanghebbenden in een project en het vertalen van hun wensen.Wil je informatie of je ideeën bespreken of zoek je samenwerking.
Want Boomhuis zoekt partners om mee samen te werken.
Bel, mail, maak gebruik van het formuliertje.

Ik hoor graag van je!

Tot ziens,

Rickey Brugman.